לבינתיים קחו קערה שימו את העגבניות, התבלינים, הרסק העגבניות המים והשמן ותערבבו..
3
גרדו גבינה צהובה ובולגרית והניחו בצד..
4
אם אחרי 5 דקות תראו שהמצות יבשות תרטבו עם מים נערו ושימו בתבנית .אל תחכו.קחו תבנית מרובעת חד פעמי שמנו אותה שימו 4 מצות שימו רוטב ותמרחו מעל פזרו קצת גבינות וזיצים ומעל עוד 4 מצות רוטב גבינות וזיתים מעל עוד 4 מצות רוטב גבינה וזיתים. .
5
תאפו בתנור שחומם מראש 30 דקות. אני בחמש דקות האחרונות העליתי ל200 מעלות וטורבו..
6
בהצלחה(:.
1
מרטיבים את המצות ושמים במגבת ועוטפים ל5 דקות..
2
לבינתיים קחו קערה שימו את העגבניות, התבלינים, הרסק העגבניות המים והשמן ותערבבו..
3
גרדו גבינה צהובה ובולגרית והניחו בצד..
4
אם אחרי 5 דקות תראו שהמצות יבשות תרטבו עם מים נערו ושימו בתבנית .אל תחכו.קחו תבנית מרובעת חד פעמי שמנו אותה שימו 4 מצות שימו רוטב ותמרחו מעל פזרו קצת גבינות וזיצים ומעל עוד 4 מצות רוטב גבינות וזיתים מעל עוד 4 מצות רוטב גבינה וזיתים. .
5
תאפו בתנור שחומם מראש 30 דקות. אני בחמש דקות האחרונות העליתי ל200 מעלות וטורבו..