במחבת שמים שמן זית +מרגרינה שמים את ירכי העוף ומטגנים משני הכיוונים עד להזהבה מפזרים על העוף מלח מעל פלפל שחור הופכים את העוף ומתבלים במלח ופלפל שחור מוציאים מהמחבת ושמים בקערה..
2
באותה מחבת מטגנים בצל קצוץ לבן ובצל סגול קצוץ מערבבים מוסיפים את קוביות הגזר וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפו"א וממשיכים לטגן מידי פעם מערבבים מוסיפים את הגמבה, את קוביות הקישואים מרבבים מוסיפים את הפטריות מערבבים..
3
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים בו את השום מוסיפים את הפלפל החריף ומערבבים מוסיפים עגבניות מרוסקות מערבבים היטב מוסיפים מלח ופלפל שחור פפריקה מתוקה ומערבבים היטב מוסיפים בזיליקום קצוץ וכוסברה קצוצה מערבבים היטב את הרוטב מוסיפים לירקות ומערבבים היטב..
בתבנית חד פעמית שופכים את הירקות מישרים מעל מסדרים את ירכי העוף מורחים במברשת את ירכי העוף ברוטב החרדל אופים בחום של 10 מעלות למשך 20 דקות..
1
במחבת שמים שמן זית +מרגרינה שמים את ירכי העוף ומטגנים משני הכיוונים עד להזהבה מפזרים על העוף מלח מעל פלפל שחור הופכים את העוף ומתבלים במלח ופלפל שחור מוציאים מהמחבת ושמים בקערה..
2
באותה מחבת מטגנים בצל קצוץ לבן ובצל סגול קצוץ מערבבים מוסיפים את קוביות הגזר וממשיכים לטגן מוסיפים את קוביות תפו"א וממשיכים לטגן מידי פעם מערבבים מוסיפים את הגמבה, את קוביות הקישואים מרבבים מוסיפים את הפטריות מערבבים..
3
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים בו את השום מוסיפים את הפלפל החריף ומערבבים מוסיפים עגבניות מרוסקות מערבבים היטב מוסיפים מלח ופלפל שחור פפריקה מתוקה ומערבבים היטב מוסיפים בזיליקום קצוץ וכוסברה קצוצה מערבבים היטב את הרוטב מוסיפים לירקות ומערבבים היטב..