ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
סלסלת פטריות שמפיניון אחת
-
סלסלת פטריות בייבי פורטבלו אחת
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי כוס כוסברה קצוצה/פטרוזיליה
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן במחבת את רצועות הבצל ושמן הזית להזהבה מלאה.
-
2
להוסיף את רצועות הפלפל האדום, נקפיץ ונחרוך.
-
3
להוסיף את הפטריות השלמות - צריך לשטוף אותן היטב לפני. להקפיץ עד לקבלת גוון חרוך,ממש 3-2 דקות בלהבה גבוהה.
-
4
לתבל במלח גס, פלפל שחור גרוס, לערבב ולהוסיף את הטריאקי, צ׳ילי מתוק, סויה ושמן שומשום. לערבב, לאחד את הרוטב ועם הבעבוע הראשון לכבות את האש.
-
5
לוסיף את הכוסברה/פטרוזיליה והשומשום הקלוי מעל.
-
6
להעביר את כל תוכן המחבת עם הרוטב השופע לקערה גדולה מעל עלי חסה פריכים ומגישים לשולחן.
-
7
נשמר במקרר במשך שבוע- ללא עלי החסה.
-
8
אפשר להגיש גם קר.
1
לטגן במחבת את רצועות הבצל ושמן הזית להזהבה מלאה.
2
להוסיף את רצועות הפלפל האדום, נקפיץ ונחרוך.
3
להוסיף את הפטריות השלמות - צריך לשטוף אותן היטב לפני. להקפיץ עד לקבלת גוון חרוך,ממש 3-2 דקות בלהבה גבוהה.
4
לתבל במלח גס, פלפל שחור גרוס, לערבב ולהוסיף את הטריאקי, צ׳ילי מתוק, סויה ושמן שומשום. לערבב, לאחד את הרוטב ועם הבעבוע הראשון לכבות את האש.
5
לוסיף את הכוסברה/פטרוזיליה והשומשום הקלוי מעל.
6
להעביר את כל תוכן המחבת עם הרוטב השופע לקערה גדולה מעל עלי חסה פריכים ומגישים לשולחן.
7
נשמר במקרר במשך שבוע- ללא עלי החסה.
8
אפשר להגיש גם קר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים