ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 חצילים חתוכים לריבועים גסים
-
2 פלפל גמבה חתוכים לקוביות או שרוכים
-
-
-
-
-
-
-
כף רסק עגבניות או כף הריסה
-
-
1 כפית פפריקה אפשר חריפה גם
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את החצילים החתוכים עם כף מלח ולהניח במסננת..
-
2
לסנן אחרי שעה ומעט ליסחוט.
-
3
להוסיף את רצועות הגמבה לערבב.
-
4
לחמם שמן עמוק ולטגן עד אזהבה..
-
5
לשים בקערה את כול המיצרכים של הטיבול לערבב הייטב ..
-
6
ואז לשפוך על החצילים והגמבה שטיגנו לא לערבב רק לנער שישארו לנו קוביות יפות ..
-
7
לפני ההגשה שוב לנער ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
1
לערבב את החצילים החתוכים עם כף מלח ולהניח במסננת..
2
לסנן אחרי שעה ומעט ליסחוט.
3
להוסיף את רצועות הגמבה לערבב.
4
לחמם שמן עמוק ולטגן עד אזהבה..
5
לשים בקערה את כול המיצרכים של הטיבול לערבב הייטב ..
6
ואז לשפוך על החצילים והגמבה שטיגנו לא לערבב רק לנער שישארו לנו קוביות יפות ..
7
לפני ההגשה שוב לנער ולהגיש בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים