אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

55
צפיות

תפוחי אדמה מוקרמים

המתכון של
תפוחי אדמה מוקרמים

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5 תפו"א
  • מלח גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • קופסא פטריות קצוצות
  • מיכל שמנת פטריות
  • גבינה צהובה מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים היטב את תפו"א לחורר את תפו"א במזלג לשמן אותם בשמן זית, בתבנית מפזרים מלח גס את תפו"א שמים בתבנית ואפים בתנור עד לריכוך תפו"א..


  • 2

    במחבת מטגנים עם שמן זית את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן ממליחים במלח ובפלפל שחור מערבבים מכבים את הגז..


  • 3

    חוצים את תפו"א מוציאים את ליבת תפו"א שמים בקערה מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים מוסיפים גם גבינה צהובה מגורדת רוטב שמנת פטריות מערבבים היטב..


  • 4

    מסדרים את חצאי תפו"א בתבנית וממלאים בתערובת של תפו"א ופטריות מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור שחומם ב-180 מעלות למשך כחצי שעה..


1

שוטפים היטב את תפו"א לחורר את תפו"א במזלג לשמן אותם בשמן זית, בתבנית מפזרים מלח גס את תפו"א שמים בתבנית ואפים בתנור עד לריכוך תפו"א..


2

במחבת מטגנים עם שמן זית את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן ממליחים במלח ובפלפל שחור מערבבים מכבים את הגז..


3

חוצים את תפו"א מוציאים את ליבת תפו"א שמים בקערה מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים מוסיפים גם גבינה צהובה מגורדת רוטב שמנת פטריות מערבבים היטב..


4

מסדרים את חצאי תפו"א בתבנית וממלאים בתערובת של תפו"א ופטריות מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור שחומם ב-180 מעלות למשך כחצי שעה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים