הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשוטפים היטב את תפו"א לחורר את תפו"א במזלג לשמן אותם בשמן זית, בתבנית מפזרים מלח גס את תפו"א שמים בתבנית ואפים בתנור עד לריכוך תפו"א..
במחבת מטגנים עם שמן זית את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן ממליחים במלח ובפלפל שחור מערבבים מכבים את הגז..
חוצים את תפו"א מוציאים את ליבת תפו"א שמים בקערה מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים מוסיפים גם גבינה צהובה מגורדת רוטב שמנת פטריות מערבבים היטב..
מסדרים את חצאי תפו"א בתבנית וממלאים בתערובת של תפו"א ופטריות מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור שחומם ב-180 מעלות למשך כחצי שעה..