1)שופכים את השמנת להקצפה למיקסר ומקציפים עד לקבלת מרקם של יוגורט .
2
2) טוחנים במעבד מזון את התותים עד לקבלת מרקם חלק .
3
3) מוסיפים את החלב המרוכז ו את התותים ומקפלים ללא מיקסר עד לאיחוד ושופכים לקופסה מקלקל אבל אפשר כל קופסה שיש לחם בבית ומעבירים למקפיא לכמה שעות טובות אבל מומלץ לילה שלם.
4
4)גלידת פיסטוק🧆 .
5
אופן ההכנה .
6
5)מקציפים את השמנת עד לקבלת מרקם של יוגורט .
7
ומוסיפים מחית פיסטוק וללא מיקסר.
8
מקפלים עד לאיחוד שופכים את התערובת לקופסה אטומה מפזרים פיסטוקים קצוצים גם עד בינוני סוגרים ומעבירים למקפיא לכמה שעות אבל מומלץ לילה שלם .
9
בהצלחה לכולם👌👌.
1
1)שופכים את השמנת להקצפה למיקסר ומקציפים עד לקבלת מרקם של יוגורט .
2
2) טוחנים במעבד מזון את התותים עד לקבלת מרקם חלק .
3
3) מוסיפים את החלב המרוכז ו את התותים ומקפלים ללא מיקסר עד לאיחוד ושופכים לקופסה מקלקל אבל אפשר כל קופסה שיש לחם בבית ומעבירים למקפיא לכמה שעות טובות אבל מומלץ לילה שלם.
4
4)גלידת פיסטוק🧆 .
5
אופן ההכנה .
6
5)מקציפים את השמנת עד לקבלת מרקם של יוגורט .
7
ומוסיפים מחית פיסטוק וללא מיקסר.
8
מקפלים עד לאיחוד שופכים את התערובת לקופסה אטומה מפזרים פיסטוקים קצוצים גם עד בינוני סוגרים ומעבירים למקפיא לכמה שעות אבל מומלץ לילה שלם .