1) שמים כף פירורי לוטוס בכוסות משטחים את הפירורים.
2
2) שופכים לקערה את השמנת מתוקה מוסיפים סוכר ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את הגבינות ושוב מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים על פירורים.
3
2)ממיסים במיקרוגל את הממרח לוטוס מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על הקצפת ומניחים על כל כוס חצי עוגיית לוטוס סוגרים את הכוס ואפשר להקפיא עד חודש.
1
1) שמים כף פירורי לוטוס בכוסות משטחים את הפירורים.
2
2) שופכים לקערה את השמנת מתוקה מוסיפים סוכר ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את הגבינות ושוב מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים על פירורים.
3
2)ממיסים במיקרוגל את הממרח לוטוס מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על הקצפת ומניחים על כל כוס חצי עוגיית לוטוס סוגרים את הכוס ואפשר להקפיא עד חודש.