ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
200 גר' יוגורט או שמנת חמוצה
-
-
-
-
5 תפו''א בינוניים מבושלים לפירה
-
-
-
חצי כף מלח, חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
-
1
במיקסר לערבב עם וו לישה קמח, שמרים, סוכר, מלח, מים (או חלב) ויוגורט כ- 3 דקות עד התגבשות בצק. להוסיף שמן וללוש עוד 10 דקות במהירות בינונית..
-
2
להתפיח מכוסה בניילון נצמד ומגבת חמימה שעה וחצי או לילה במקרר..
-
3
בקערה מניחים את הפירה..
-
4
במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה..
-
5
מכניסים לקערה עם התפו''א, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מצננים לגמרי..
-
6
לחלק את הבצק לכדורים במשקל 40 גר' ומניחים למנוחה 5 דקות..
-
7
מרדדים כל כדוק לעלה, מניחים מילוי ומקפלים לכדור כמו קובה..
-
8
מתפיחים את הכדורים עוד 20 דקות..
-
9
מחממים בסיר רחב ועמוק שמן עמוק ומטגנים עד הזהבה..
-
10
להניח על רשת צינון..
1
במיקסר לערבב עם וו לישה קמח, שמרים, סוכר, מלח, מים (או חלב) ויוגורט כ- 3 דקות עד התגבשות בצק. להוסיף שמן וללוש עוד 10 דקות במהירות בינונית..
2
להתפיח מכוסה בניילון נצמד ומגבת חמימה שעה וחצי או לילה במקרר..
3
בקערה מניחים את הפירה..
4
במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה..
5
מכניסים לקערה עם התפו''א, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מצננים לגמרי..
6
לחלק את הבצק לכדורים במשקל 40 גר' ומניחים למנוחה 5 דקות..
7
מרדדים כל כדוק לעלה, מניחים מילוי ומקפלים לכדור כמו קובה..
8
מתפיחים את הכדורים עוד 20 דקות..
9
מחממים בסיר רחב ועמוק שמן עמוק ומטגנים עד הזהבה..
10
להניח על רשת צינון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים