ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 חתיכות של דג סלמון טרי אפר קפוא
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)חותכת את הסלמון לקוביות.
-
2
ושמים קצת מיץ לימון ל 20 דקות .
-
3
2)מכניסה לקערה את כל החומרים של המרינדה ומערבבים .
-
4
3)מכניסים את הפלפל שושקה מערבבים.
-
5
מפזרים שומשום .
-
6
ומכניסה למקרר ל-20 דקות.
-
7
מזלפים קצת שמן זית .
-
8
ואופה 25 דקות על 180 מעלות מכוסה לאחר מכן מורידה את המכסה ואופה לעוד 10 דקות.
1
1)חותכת את הסלמון לקוביות.
2
ושמים קצת מיץ לימון ל 20 דקות .
3
2)מכניסה לקערה את כל החומרים של המרינדה ומערבבים .
4
3)מכניסים את הפלפל שושקה מערבבים.
5
מפזרים שומשום .
6
ומכניסה למקרר ל-20 דקות.
7
מזלפים קצת שמן זית .
8
ואופה 25 דקות על 180 מעלות מכוסה לאחר מכן מורידה את המכסה ואופה לעוד 10 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים