1)מקלפים תפוחי אדמה ופורסים עם מעבד מזון לפרוסות דקות ושמים בצד.
3
.
4
2)מניחים במחבת חמאה ושמן זית ומטגנים את 2 סוגי הבצלים ושום עד להזהבה קלילה.
5
3)מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל השאר ומערבבים מוסיפים את הגבינת נפוליאון .
6
ה.
7
וחלב ומבשלים כמה דקות לא יותר ומוסיפים גבינת פרמזן מערבבים ושמים בצד.
8
להרכבה.
9
מסדרים את התפו"א בתבנית עגולה בצורת ספירלה ויוצקים קצת מהתערובת וניישר ומפזרים מעט גבינת מוצרלה .
10
2)נסדר שכבה שניה של תפוחי האדמה ויוצקים שוב התערובת וניישר.
11
ושוב נפזר גבינת מוצרלה וגבינת צ'דר מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 50 דקות ולאחר 50 דקות מורידים את הנייר כסף ואופים לעוד 15 דקות עד להשחמה.
1
.
2
1)מקלפים תפוחי אדמה ופורסים עם מעבד מזון לפרוסות דקות ושמים בצד.
3
.
4
2)מניחים במחבת חמאה ושמן זית ומטגנים את 2 סוגי הבצלים ושום עד להזהבה קלילה.
5
3)מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל השאר ומערבבים מוסיפים את הגבינת נפוליאון .
6
ה.
7
וחלב ומבשלים כמה דקות לא יותר ומוסיפים גבינת פרמזן מערבבים ושמים בצד.
8
להרכבה.
9
מסדרים את התפו"א בתבנית עגולה בצורת ספירלה ויוצקים קצת מהתערובת וניישר ומפזרים מעט גבינת מוצרלה .
10
2)נסדר שכבה שניה של תפוחי האדמה ויוצקים שוב התערובת וניישר.
11
ושוב נפזר גבינת מוצרלה וגבינת צ'דר מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 50 דקות ולאחר 50 דקות מורידים את הנייר כסף ואופים לעוד 15 דקות עד להשחמה.