1) ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות כל פעם ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
2
2) שופכים לתוך התבנית ומזיזים מצד לצד עד שבכל מתמלא ושופכים בחזרה לכלי ומכניסים למקרר ל10 דקות וממיסים שוב את השוקולד ושופכים עוד שכבה ושוב מזיזים מצד לצד וחזרה למקרר .
3
לחצי שעה ומחלצים בעדינות .
4
3) מקשקשים את הנעל עם מה שבא לכם .
5
ועם מקל קטן שמים נקודה של שוקולד מומס ומדביקים את הסוכריות ויש לכם נעל יפיפיה.
1
1) ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות כל פעם ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
2
2) שופכים לתוך התבנית ומזיזים מצד לצד עד שבכל מתמלא ושופכים בחזרה לכלי ומכניסים למקרר ל10 דקות וממיסים שוב את השוקולד ושופכים עוד שכבה ושוב מזיזים מצד לצד וחזרה למקרר .
3
לחצי שעה ומחלצים בעדינות .
4
3) מקשקשים את הנעל עם מה שבא לכם .
5
ועם מקל קטן שמים נקודה של שוקולד מומס ומדביקים את הסוכריות ויש לכם נעל יפיפיה.