אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

138
צפיות

חטיפי זיתים

המתכון של
חטיפי זיתים

חטיפי הזיתים יוצאים טעימים מאד ונחטפים מהר

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילה חמאה רכה 200 גר' חתוכה לקוביות
  • 1 קופסא קוטג' 250 גר'
  • גבינה לבנה 250 גר'
  • כפית מלח
  • בערך 4 כוסות קמח מנופה
  • בערך 2 קופסאות זיתים ללא חרצנים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה מערבבים את הקמח עם קוביות החמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים את המלח, גבינה לבנה וקוטג' ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. קורצים מן הבצק עיגולים קטנים, שוטחים אותם בכף היד ועוטפים עם כל עיגול כזה זית אחד. סוגרים ומהדקים היטב. .


  • 2

    מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה מסדרים את חטיפי הזיתים בתבנית ואופים בחום בינוני גבוה במשך 15-290 דקות או עד שהעיגולים יזהיבו אך לא ישחימו. מגישים חם או קר. טעימים מאד ונחטפים איך שיוצאים מהתנור..


1

בקערה מערבבים את הקמח עם קוביות החמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים את המלח, גבינה לבנה וקוטג' ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. קורצים מן הבצק עיגולים קטנים, שוטחים אותם בכף היד ועוטפים עם כל עיגול כזה זית אחד. סוגרים ומהדקים היטב. .


2

מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה מסדרים את חטיפי הזיתים בתבנית ואופים בחום בינוני גבוה במשך 15-290 דקות או עד שהעיגולים יזהיבו אך לא ישחימו. מגישים חם או קר. טעימים מאד ונחטפים איך שיוצאים מהתנור..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים