ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשמן תבנית שקעים.
-
2
ובעזרת כף גלידה.
-
3
לשים מהבלילה.
-
4
בכל שקע.
-
5
תוכנית אפיה.
-
6
170 מעלות.
-
7
20 דקות.
-
8
כשמתקררות לבזוק .
-
9
אבקת סוכר.
1
לשמן תבנית שקעים.
2
ובעזרת כף גלידה.
3
לשים מהבלילה.
4
בכל שקע.
5
תוכנית אפיה.
6
170 מעלות.
7
20 דקות.
8
כשמתקררות לבזוק .
9
אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים