ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להפשיר את הבצק לילה ליפני.
-
2
ליקלות בוטנים בתנור.
-
3
ליטחון את הבוטנים עם הסוכר והקינמון.
-
4
ליפתוח על. ולשמן ולקפל לחצי ולכל הרוחב לפזר את מלית הבוטנים לגלגל.
-
5
כמו רולדה לסמן חריצים כדי שיהיה קל לחתוך ולהכניס לאפיה עד השחמה.
-
6
בנתיים מכינים דבש כוס וחצי מים שתי כפות לימן סחוט כף סוכר מלאה לבשל על הגז ליטבול את העוגיות וטרוףףףף.
1
להפשיר את הבצק לילה ליפני.
2
ליקלות בוטנים בתנור.
3
ליטחון את הבוטנים עם הסוכר והקינמון.
4
ליפתוח על. ולשמן ולקפל לחצי ולכל הרוחב לפזר את מלית הבוטנים לגלגל.
5
כמו רולדה לסמן חריצים כדי שיהיה קל לחתוך ולהכניס לאפיה עד השחמה.
6
בנתיים מכינים דבש כוס וחצי מים שתי כפות לימן סחוט כף סוכר מלאה לבשל על הגז ליטבול את העוגיות וטרוףףףף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים