ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
2.5 כוסות קמח רגיל (חד''פ לשתייה חמה)
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 170 מעלות רגיל (לא טורבו).
-
2
בקערה לערבב יחד את מצרכי הבצק וללוש לגוש אחיד ורך..
-
3
לקרוץ עיגולים קטנים ושמנמנים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה..
-
4
לאפות 15 דקות (הן עדיין בהירות ורכות למגע) ולהוציא ולא לגעת ל- 10 דקות..
-
5
הן מתגבשות ומתקררות מחוץ לתנור..
-
6
לזרות אבקת סוכר ולטרוף ♥.
1
לחמם תנור 170 מעלות רגיל (לא טורבו).
2
בקערה לערבב יחד את מצרכי הבצק וללוש לגוש אחיד ורך..
3
לקרוץ עיגולים קטנים ושמנמנים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה..
4
לאפות 15 דקות (הן עדיין בהירות ורכות למגע) ולהוציא ולא לגעת ל- 10 דקות..
5
הן מתגבשות ומתקררות מחוץ לתנור..
6
לזרות אבקת סוכר ולטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים