ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחטים את הצנצנת ומנגבים.
-
2
מכניסים הכל לצנצנת.
-
3
ממלאים כוס מים כף מלח בוחשים ושופכים לצנצנת כך עושים עם עוד כוס.
-
4
אוטמים בפרוסת לחם שתשאב את כל הריחות.
-
5
סוגרים.
-
6
מניחים 4 ימים על אדן החלון.
1
מחטים את הצנצנת ומנגבים.
2
מכניסים הכל לצנצנת.
3
ממלאים כוס מים כף מלח בוחשים ושופכים לצנצנת כך עושים עם עוד כוס.
4
אוטמים בפרוסת לחם שתשאב את כל הריחות.
5
סוגרים.
6
מניחים 4 ימים על אדן החלון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים