ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחלק ל-2 לנקות גרעינים וסיבים לא לקלף.
-
2
לחתוך לפלחים.
-
3
להניח על ניר אפיה משומן ובתבנית.
-
4
לפזר מעט מלח דק. לפזר שמן זית.
-
5
200 מעלות בתנור 25 דקות אפיה.
1
לחלק ל-2 לנקות גרעינים וסיבים לא לקלף.
2
לחתוך לפלחים.
3
להניח על ניר אפיה משומן ובתבנית.
4
לפזר מעט מלח דק. לפזר שמן זית.
5
200 מעלות בתנור 25 דקות אפיה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים