להוסיף לקערת הקמח מים, אבקת אפיה, מלח וחמאה, וללוש עד לבצק אחיד, ככל שתעבדו את הבצק יותר, הוא יהייה יותר רך וגמיש, אפשר ליצור מהבצק איזה צורה שרוצים, אני לוקחת חלק מהבצק ומגלגלת על שולחן העבודה לצורה מאורכת (שימו לב הבצק לא צריך להיות חלק מבפנים) לחתוך בגודל שרוצים, ולשטח מעט את הקצוות, ולגלגל את הבצק לעיגול ולהדק הקצוות (ראה סירטון) להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות, ולאפות כ-30 דקות, להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן לחלוטין..
להוסיף לקערת הקמח מים, אבקת אפיה, מלח וחמאה, וללוש עד לבצק אחיד, ככל שתעבדו את הבצק יותר, הוא יהייה יותר רך וגמיש, אפשר ליצור מהבצק איזה צורה שרוצים, אני לוקחת חלק מהבצק ומגלגלת על שולחן העבודה לצורה מאורכת (שימו לב הבצק לא צריך להיות חלק מבפנים) לחתוך בגודל שרוצים, ולשטח מעט את הקצוות, ולגלגל את הבצק לעיגול ולהדק הקצוות (ראה סירטון) להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות, ולאפות כ-30 דקות, להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן לחלוטין..