לשים מים בסיר על הגז על אש בנינו עת, מביאה לרתיחה ומבשלת כ-10 דקות ומסננת, ומניחה בצד. אני שמה סיר על הגז על אש בינונית ומטגנת בשמן את הבצל עד שקוף, מוסיפה כורכום ואת העגבניות ומערבבת מעט, מוסיפה את גרגירי החומוס ומערבבת, מוסיפה את המים הרותחים ומערבבת מעט, מוסיפה את העדשים ומערבבת, מוסיפה את שאר המצרכים מלבד האיטריות והלימון ומערבבת, (כרפס, כוסברה, פיטרוזיליה, פלפל שחור ומלח) ומבשלת על אש בינונית נמוכה כחצי שעה. מערבבת מעט, מוסיפה את האיטריות ומערבבת, מוסיפה את הלימון הסחוט ומערבבת, מבשלת עוד כ-5 דקות, והמרק מוכן..
לשים מים בסיר על הגז על אש בנינו עת, מביאה לרתיחה ומבשלת כ-10 דקות ומסננת, ומניחה בצד. אני שמה סיר על הגז על אש בינונית ומטגנת בשמן את הבצל עד שקוף, מוסיפה כורכום ואת העגבניות ומערבבת מעט, מוסיפה את גרגירי החומוס ומערבבת, מוסיפה את המים הרותחים ומערבבת מעט, מוסיפה את העדשים ומערבבת, מוסיפה את שאר המצרכים מלבד האיטריות והלימון ומערבבת, (כרפס, כוסברה, פיטרוזיליה, פלפל שחור ומלח) ומבשלת על אש בינונית נמוכה כחצי שעה. מערבבת מעט, מוסיפה את האיטריות ומערבבת, מוסיפה את הלימון הסחוט ומערבבת, מבשלת עוד כ-5 דקות, והמרק מוכן..