ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
7 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים עם הקליפה
-
סיר עם מים עד לגובה התפוחי אדמה
-
-
-
כף אבקת תיבול פילדלפיה חובה!
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
נבשל את תפוחי האדמה עם מים עד לגובה כ-20 דקות לא רכים מידי וגם לא קשים😉.
-
2
נסנן מנוזלים ונשאיר במסננת עד שהם מתקררים היטב..
-
3
נכין את המרינדה עם כל החומרים הכתובים באופן הכנה 👆.
-
4
נערבב את תפוחי האדמה והמרינדה היטב.
-
5
וכאן בחירה שלכם אפשר לטגן אותם וזה יוצא אמאלההה ואפשר לאפות אותם 20 דקות טורבו על נייר אפייה ויוצא אבאלההה אז תחליטו אתם ותהנוווו.
-
6
מי שהחליטה לטגן להוציא אותם מהטיגון ישר לרשת לא על נייר סופג שישארו קריספיים!.
-
7
ומי שהחליטה ללכת על אפייה אז להכניס לאפייה רגע לפניי שמתיישבים לאכול.
-
8
בהצלחה סיון מלול❤️.
1
נבשל את תפוחי האדמה עם מים עד לגובה כ-20 דקות לא רכים מידי וגם לא קשים😉.
2
נסנן מנוזלים ונשאיר במסננת עד שהם מתקררים היטב..
3
נכין את המרינדה עם כל החומרים הכתובים באופן הכנה 👆.
4
נערבב את תפוחי האדמה והמרינדה היטב.
5
וכאן בחירה שלכם אפשר לטגן אותם וזה יוצא אמאלההה ואפשר לאפות אותם 20 דקות טורבו על נייר אפייה ויוצא אבאלההה אז תחליטו אתם ותהנוווו.
6
מי שהחליטה לטגן להוציא אותם מהטיגון ישר לרשת לא על נייר סופג שישארו קריספיים!.
7
ומי שהחליטה ללכת על אפייה אז להכניס לאפייה רגע לפניי שמתיישבים לאכול.
8
בהצלחה סיון מלול❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים