או 2 כוסות שעועית של סנפרוסט + קופס. קטנה של רסק עגבניות
בצל מוזהב
עגבניה מגוררת על פומפיה
גזר
חתיכה דלעת / דלורית
קישוא
תפוח אדמה
2 ענפים של סלרי
5 שיני שום
צרור שמיר ופטרוזיליה
מלח, פלפל, 1 כף פפריקה מתוקה, 1/2 כפית כורכום
כוסברה - מוסיפים לצלחת המרק
אופן ההכנה
1
קוצצים את הבצל וחותכים את הירקות לקוביות.
2
מזהיבים את הבצל והשום הכתוש מטגנים מעט ומשלבים את העגבניה המרוסקת, עשבי התיבול הירוקים פרט לכוסברה ושאר הירקות. מוזגים מים רותחים עד לכיסוי ומעט יותר. מוסיפים את קופסת השעועית, רסק ותבלינים. (או, את השעועית של סנפרוסט + קופסה רסק עגבניות) מבשלים כשעה ויותר עד לריכוך השעועית והירקות.
3
אפשר לטחון חלק מהירקות במעבד מזון ולשלב חזרה למרק – כדי להסמיך.
4
בזמן שמגישים את המרק להוסיף כוסברה קצוצה.
1
קוצצים את הבצל וחותכים את הירקות לקוביות.
2
מזהיבים את הבצל והשום הכתוש מטגנים מעט ומשלבים את העגבניה המרוסקת, עשבי התיבול הירוקים פרט לכוסברה ושאר הירקות. מוזגים מים רותחים עד לכיסוי ומעט יותר. מוסיפים את קופסת השעועית, רסק ותבלינים. (או, את השעועית של סנפרוסט + קופסה רסק עגבניות) מבשלים כשעה ויותר עד לריכוך השעועית והירקות.
3
אפשר לטחון חלק מהירקות במעבד מזון ולשלב חזרה למרק – כדי להסמיך.