ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את המצרכים היבשים.
-
2
מחממים קלות את הדבש ומערבבים עם השמן והמים ושופכים על היבשים ומערבבים היטב.
-
3
משמנים קלות 2 ניירות אפיה שופכים חצי מעיסה על נייר האפיה ומרדדים דק מאוד בין 2 הניירות ולאחר מכן עושים אותו דבר עם החצי השני.
-
4
נותנים לעיסה לנוח על הנייר האפיה כארבעים דקות עד שעה לפני שמכניסים לתנור.
-
5
חותכים את העיסה עם סכין פיצה.
-
6
אופים את 2 התבניות בחום של 170 מעלות כ-20 דקות על מצב טורבו.
1
מערבבים את המצרכים היבשים.
2
מחממים קלות את הדבש ומערבבים עם השמן והמים ושופכים על היבשים ומערבבים היטב.
3
משמנים קלות 2 ניירות אפיה שופכים חצי מעיסה על נייר האפיה ומרדדים דק מאוד בין 2 הניירות ולאחר מכן עושים אותו דבר עם החצי השני.
4
נותנים לעיסה לנוח על הנייר האפיה כארבעים דקות עד שעה לפני שמכניסים לתנור.
5
חותכים את העיסה עם סכין פיצה.
6
אופים את 2 התבניות בחום של 170 מעלות כ-20 דקות על מצב טורבו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים