ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן את קוביות הסלמון במעט שמן, מכל צדדיו.
-
2
להוסיף סויה טריאקי ומעט שום כתוש.
-
3
לבשל 3 דקות .
-
4
להוסיף את הברוקולי שהיה חלוט במים חמים(לסנן).
-
5
לערבב הכל יחד .
-
6
לבשל כ 5 דקות וזה מוכן.
-
7
בתאבון .
1
לטגן את קוביות הסלמון במעט שמן, מכל צדדיו.
2
להוסיף סויה טריאקי ומעט שום כתוש.
3
לבשל 3 דקות .
4
להוסיף את הברוקולי שהיה חלוט במים חמים(לסנן).
5
לערבב הכל יחד .
6
לבשל כ 5 דקות וזה מוכן.
7
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים