ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את הכנפיים ננקה היטב ונחתוך באמצע..
-
2
בקערה גדולה נצפה היטב את הכנפיים בקמח..
-
3
נחמם שמן עמוק ונטגן את הכנפיים המצופות במשך 3-4 דקות..
-
4
נוציא את הכנפיים לנייר סופג, נספו את הנוזלים ונסדר צפופות על תבנית מרופדת בנייר פייה..
-
5
בסיר נפרד נרתיח צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, רוטב ברביקיו ורוטב טריקאי..
-
6
נשפוך את הרוטב החם על הכנפיים, נצפה היטב כל כנף..
-
7
נכניס את הכנפיים המצופות לתנור על 200 מעלות למשך כ-10 דקות..
-
8
נפזר שומשום ונגיש חם..
1
את הכנפיים ננקה היטב ונחתוך באמצע..
2
בקערה גדולה נצפה היטב את הכנפיים בקמח..
3
נחמם שמן עמוק ונטגן את הכנפיים המצופות במשך 3-4 דקות..
4
נוציא את הכנפיים לנייר סופג, נספו את הנוזלים ונסדר צפופות על תבנית מרופדת בנייר פייה..
5
בסיר נפרד נרתיח צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, רוטב ברביקיו ורוטב טריקאי..
6
נשפוך את הרוטב החם על הכנפיים, נצפה היטב כל כנף..
7
נכניס את הכנפיים המצופות לתנור על 200 מעלות למשך כ-10 דקות..
8
נפזר שומשום ונגיש חם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים