ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
חממי את הבצל והשום כ- 5 דק' במחבת עם השמן והחמאה.
-
2
הוסיפי מנה של פסטה מוכנה.
-
3
הוסיפי רסק עגבניות, מלח, ותבלינים..
-
4
ערבבי .
-
5
לאחר 5-10 דקות כבי את האש אפשר לפזר שומשום ובולגרית..
-
6
בתאבון רב!.
1
חממי את הבצל והשום כ- 5 דק' במחבת עם השמן והחמאה.
2
הוסיפי מנה של פסטה מוכנה.
3
הוסיפי רסק עגבניות, מלח, ותבלינים..
4
ערבבי .
5
לאחר 5-10 דקות כבי את האש אפשר לפזר שומשום ובולגרית..
6
בתאבון רב!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים