ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטרוף את הביצה עם הסוכר. אני הקצפת במיקסר יד..
-
2
להוסיף את כל החומרים. לערבב היטב ..
-
3
לרפד תבנית לעוגיות שטוחה ועם כף לצקת לתבנית כל עוגיה במרווח..
-
4
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות ולאפות בין 15-17 דקות..
-
5
הבסיס משחים והחלק העליון בהיר .
-
6
בתאבון ותהנו.
1
לטרוף את הביצה עם הסוכר. אני הקצפת במיקסר יד..
2
להוסיף את כל החומרים. לערבב היטב ..
3
לרפד תבנית לעוגיות שטוחה ועם כף לצקת לתבנית כל עוגיה במרווח..
4
לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות ולאפות בין 15-17 דקות..
5
הבסיס משחים והחלק העליון בהיר .
6
בתאבון ותהנו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים