ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לשבור את הפתי בר לפירורים גסים ולשים בקערה..
-
2
על הגז בסיר לשים חמאה שוקולד וחלב לערבב עד לאחדות לדפוך על הפתי בר ולערבב..
-
3
לשמן תבנית אינגלייש קייק ולשים את התערובת בפנים ולשטח ..ולהכניס למקפיא לשעה.
-
4
אחרי שעה להוציא ולחתוך לריבועים ולגלגל כל ריבוע בקוקוס..
-
5
יאמי.
1
לשבור את הפתי בר לפירורים גסים ולשים בקערה..
2
על הגז בסיר לשים חמאה שוקולד וחלב לערבב עד לאחדות לדפוך על הפתי בר ולערבב..
3
לשמן תבנית אינגלייש קייק ולשים את התערובת בפנים ולשטח ..ולהכניס למקפיא לשעה.
4
אחרי שעה להוציא ולחתוך לריבועים ולגלגל כל ריבוע בקוקוס..
5
יאמי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים