ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר להתפיח לחצי שעה שמרים מים וסוכר .
-
2
להוסיף את שאר המרכיבים, קמח, שמן, ביצה, והמלח .
-
3
ללוש ל10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ומעל מגבת להתפחה של שעה וחצי.
-
4
לחלק את הבצק לשניים, ליצור קליעה לפי הטעם.
-
5
למרוח בביצה וכף דבש ולפזר שומשום, להתפיח עוד חצי שעה.
-
6
להכניס לתנור שחומם על חום נמוך כמו 50 ואחרי 10 דקות להעלות את המעלות ל170.
-
7
לאחר שהתקבל צבע יפה להוציא מהתנור ולטפטף מעט מים, לכסות המגבת שלא יתייבש.
1
בקערת המיקסר להתפיח לחצי שעה שמרים מים וסוכר .
2
להוסיף את שאר המרכיבים, קמח, שמן, ביצה, והמלח .
3
ללוש ל10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ומעל מגבת להתפחה של שעה וחצי.
4
לחלק את הבצק לשניים, ליצור קליעה לפי הטעם.
5
למרוח בביצה וכף דבש ולפזר שומשום, להתפיח עוד חצי שעה.
6
להכניס לתנור שחומם על חום נמוך כמו 50 ואחרי 10 דקות להעלות את המעלות ל170.
7
לאחר שהתקבל צבע יפה להוציא מהתנור ולטפטף מעט מים, לכסות המגבת שלא יתייבש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים