ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
ראשית נרתיח בסיר מים עד שיבעבעו.
-
1
נוסיף לתוכו חבילת איטריות אורז ונבשל למשך 3/4 דקות ונסנן מהמים.
-
2
לאחר מכן בסיר נחמם שמן ונתחיל לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
3
נוסיף 2 כפות רסק עגבניות, כף גדושה פפריקה מתוקה, כפית אורגנו, חוואיג', כורכום, מרק עוף, פלפל שחור, מלח ומעט סוכר, נטגן מעט.....
-
4
נוסיף בהדרגה 2 כוסות מים עד לקבלת רוטב סמיך.
-
5
נוסיף את האיטריות אורז ונערבב היטב.
-
6
בתאבון🥰.
0
ראשית נרתיח בסיר מים עד שיבעבעו.
1
נוסיף לתוכו חבילת איטריות אורז ונבשל למשך 3/4 דקות ונסנן מהמים.
2
לאחר מכן בסיר נחמם שמן ונתחיל לטגן את הבצל עד להזהבה.
3
נוסיף 2 כפות רסק עגבניות, כף גדושה פפריקה מתוקה, כפית אורגנו, חוואיג', כורכום, מרק עוף, פלפל שחור, מלח ומעט סוכר, נטגן מעט.....
4
נוסיף בהדרגה 2 כוסות מים עד לקבלת רוטב סמיך.
5
נוסיף את האיטריות אורז ונערבב היטב.
6
בתאבון🥰.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים