ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לערבב את החלבונים עם הסוכר והוניל.
-
2
להוסיף לקערה את כל הפיצוחים לערבב היטב.
-
3
ולהכניס למקרר לשעה..
-
4
בתבנית עם נייר אפייה.
-
5
לכל עוגייה לשים כף מעיסת הפיצוחים עם רווח.
-
6
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 160% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות...
-
7
או עד השחמה יפה..
-
8
להוציא מהתנור ולצנן.
-
9
להפריד בזהירות את העוגיות מנייר האפייה ולאחסן בקופסה אטומה..
1
לערבב את החלבונים עם הסוכר והוניל.
2
להוסיף לקערה את כל הפיצוחים לערבב היטב.
3
ולהכניס למקרר לשעה..
4
בתבנית עם נייר אפייה.
5
לכל עוגייה לשים כף מעיסת הפיצוחים עם רווח.
6
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 160% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות...
7
או עד השחמה יפה..
8
להוציא מהתנור ולצנן.
9
להפריד בזהירות את העוגיות מנייר האפייה ולאחסן בקופסה אטומה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים