אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

580
צפיות

פיצה טעימה וקלה להכנה

המתכון של
פיצה טעימה וקלה להכנה

הפיצה הכי טעימה שתכינו... אתם יכולים למחוק את מספרי הטלפון של כל הפיצריות 😋

  • קטגוריהפיצה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • (מתאים לשתי פיצות גדולות בתבנית של התנור)
  • בצק
  • 1/2 קילו קמח (4 כוסות חד"פ חם)
  • 1 כף שמרים
  • 1/2 כף מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1.5 כוסות חד"פ חם מים
  • רוטב
  • 4 עגבניות מגורדות
  • 1 חבילה קטנה רכז עגבניות
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • גבינות
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 200 גרם מוצרלה מגורדת ( אפשר לוותר על המוצרלה ולהוסיף עוד 200 גרם גבינה צהובה)
  • תוספות כראות עיניכם
אופן ההכנה
  • 0

    מכניסים את כל מרכיבי הבצק למיקסר (חוץ מהמים) ומערבלים לכמה שניות.


  • 1

    מוסיפים את המים (מתחילים מכוס ולאט לאט מוסיפים עוד לפי מרקם הבצק) ומערבלים עד ליצירת בצק מעט דביק, וממשיכים לערבל כ-7-8 דקות (אפשר גם 10 דקות) במהירות בינונית..


  • 2

    מניחים בקערה משומנת ומכוסה להתפחה של שעה-שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את עצמו..


  • 3

    בינתיים מכינים את הרוטב, מערבבים הכל בקערה (למשקיעות, אפשר לבשל את הרוטב כ-5 דקות לאחר רתיחה על אש נמוכה).


  • 4

    מחממים תנור למקסימום חום..


  • 5

    כשהבצק תפח, מחלקים לשני כדורים, מניחים על נייר אפייה ומשטחים בעזרת הידיים לעובי הרצוי.


  • 6

    מורחים מעל כל פיצה חצי מכמות הרוטב, ומפזרים מעל כל פיצה חצי מכמות הגבינה והתוספות.


  • 7

    מעבירים נייר אפייה אחד עם הפיצה עליו לתבנית התנור ומכניסים לאפייה (כשהתנור ממש חם) כ-10-15 דקות.


  • 8

    מוציאים ועושים אותו הדבר עם הפיצה השנייה.


0

מכניסים את כל מרכיבי הבצק למיקסר (חוץ מהמים) ומערבלים לכמה שניות.


1

מוסיפים את המים (מתחילים מכוס ולאט לאט מוסיפים עוד לפי מרקם הבצק) ומערבלים עד ליצירת בצק מעט דביק, וממשיכים לערבל כ-7-8 דקות (אפשר גם 10 דקות) במהירות בינונית..


2

מניחים בקערה משומנת ומכוסה להתפחה של שעה-שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את עצמו..


3

בינתיים מכינים את הרוטב, מערבבים הכל בקערה (למשקיעות, אפשר לבשל את הרוטב כ-5 דקות לאחר רתיחה על אש נמוכה).


4

מחממים תנור למקסימום חום..


5

כשהבצק תפח, מחלקים לשני כדורים, מניחים על נייר אפייה ומשטחים בעזרת הידיים לעובי הרצוי.


6

מורחים מעל כל פיצה חצי מכמות הרוטב, ומפזרים מעל כל פיצה חצי מכמות הגבינה והתוספות.


7

מעבירים נייר אפייה אחד עם הפיצה עליו לתבנית התנור ומכניסים לאפייה (כשהתנור ממש חם) כ-10-15 דקות.


8

מוציאים ועושים אותו הדבר עם הפיצה השנייה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים