ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
נחתוך לקוביות את המלפפון, העגבניה והבצל.
-
1
את צרור הכוסברה נחתוך דק.
-
2
נסחוט לימון.
-
3
נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
-
4
נערבב היטב.
-
5
בתאבון.
0
נחתוך לקוביות את המלפפון, העגבניה והבצל.
1
את צרור הכוסברה נחתוך דק.
2
נסחוט לימון.
3
נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
4
נערבב היטב.
5
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים