ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לערבב את כל היבשים.
-
1
להוסיף מרגרינה לא מומסת במקרוגל אלא כזו שהוציאו כשעה לפני מהמקרר ופשוט להטמיע אותה בבצק.
-
2
יחד עם השמן והמים .
-
3
ללוש עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
-
4
להשהות חצי שעה ( אפשר יותר ואפילו בקרור).
-
5
לרדד למלבנים ולמרוח מלית אהובה.
-
6
כמו ריבה..ממרח תמרים ולתנור על 180 שחומם מראש לאפות עד להשחמה קלה.
-
7
ניתן לפדר באבקת סוכר.
-
8
ויאללה בהצלחה ובתאבון.
0
לערבב את כל היבשים.
1
להוסיף מרגרינה לא מומסת במקרוגל אלא כזו שהוציאו כשעה לפני מהמקרר ופשוט להטמיע אותה בבצק.
2
יחד עם השמן והמים .
3
ללוש עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
4
להשהות חצי שעה ( אפשר יותר ואפילו בקרור).
5
לרדד למלבנים ולמרוח מלית אהובה.
6
כמו ריבה..ממרח תמרים ולתנור על 180 שחומם מראש לאפות עד להשחמה קלה.
7
ניתן לפדר באבקת סוכר.
8
ויאללה בהצלחה ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים