ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
לברור את העדשים ולשטוף.
-
1
לשים בסיר ולמלא מים לכמות הרצויה.
-
2
להרתיח ולהוציא את הקצף הלבן שנוצר.
-
3
במחבת קטנה לטגן שום עם תבלינים ולשפוך לסיר המרק ולערבב.
-
4
בקערה לשים כוס מים וחצי כוס קמח ולערבב טוב שלא יווצרו גושים.
-
5
לשפוך למרק ולערבב לתת לו עוד כמה דקות בישול על אש קטנה ובתאבון :).
0
לברור את העדשים ולשטוף.
1
לשים בסיר ולמלא מים לכמות הרצויה.
2
להרתיח ולהוציא את הקצף הלבן שנוצר.
3
במחבת קטנה לטגן שום עם תבלינים ולשפוך לסיר המרק ולערבב.
4
בקערה לשים כוס מים וחצי כוס קמח ולערבב טוב שלא יווצרו גושים.
5
לשפוך למרק ולערבב לתת לו עוד כמה דקות בישול על אש קטנה ובתאבון :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים