ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
לחמם סיר טיגון עם שמן.
-
1
לקלף רצועות בטטה לתוך השמן.
-
2
לתבל עם מלח ופלפל.
-
3
לשים לב לא לשרוף את הרצועות.
-
4
להוציא מהמחבת כשנראה קריספי.
-
5
לפזר מעל הסלט.
0
לחמם סיר טיגון עם שמן.
1
לקלף רצועות בטטה לתוך השמן.
2
לתבל עם מלח ופלפל.
3
לשים לב לא לשרוף את הרצועות.
4
להוציא מהמחבת כשנראה קריספי.
5
לפזר מעל הסלט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים