ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
בסיר עם 2 כפות שמן.
-
1
מטגנים בצל להזהבה.
-
2
מוסיפים את העגבניות.
-
3
מטגנים ביחד מס' דקות.
-
4
מתבלים ב...
-
5
חצי כף מלח.
-
6
רבע כפית כמון.
-
7
רבע כפית פלפל שחור.
-
8
רבע כפית כורכום.
-
9
כף פפריקה מתוקה.
-
10
מערבבים ומוסיפים.
-
11
את הגזר והגריסים.
-
12
ו2 ליטר מים.
-
13
מגיעים לרתיחה.
-
14
מכסים ומבשלים.
-
15
כ20 דקות.
-
16
מוסיפים את הירק.
-
17
ואת התפוח אדמה.
-
18
וחצי לימון חתוך.
-
19
מבשלים 10 דקות.
-
20
נוספות.
-
21
ומוסיפים את.
-
22
האיטריות.
-
23
ומבשלים כ10 דקות.
0
בסיר עם 2 כפות שמן.
1
מטגנים בצל להזהבה.
2
מוסיפים את העגבניות.
3
מטגנים ביחד מס' דקות.
4
מתבלים ב...
5
חצי כף מלח.
6
רבע כפית כמון.
7
רבע כפית פלפל שחור.
8
רבע כפית כורכום.
9
כף פפריקה מתוקה.
10
מערבבים ומוסיפים.
11
את הגזר והגריסים.
12
ו2 ליטר מים.
13
מגיעים לרתיחה.
14
מכסים ומבשלים.
15
כ20 דקות.
16
מוסיפים את הירק.
17
ואת התפוח אדמה.
18
וחצי לימון חתוך.
19
מבשלים 10 דקות.
20
נוספות.
21
ומוסיפים את.
22
האיטריות.
23
ומבשלים כ10 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים