ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל בסיר לחץ על אש בינונית עד להזהבה.
-
2
להוסיף שאר ירקות קלופים וחתוכים לקוביות גדולות .
-
3
למלאות במים כמעט עד סוף הירקות.
-
4
לתבל באבקת מרק עוף ולסגור את סיר הלחץ.
-
5
לאחר שעה, לפתוח בזהירות את הסיר, ולתבל בשאר תבלינים.
-
6
לטחון את הכל ביחד למרקם חלק וסמיך.
1
לטגן בצל בסיר לחץ על אש בינונית עד להזהבה.
2
להוסיף שאר ירקות קלופים וחתוכים לקוביות גדולות .
3
למלאות במים כמעט עד סוף הירקות.
4
לתבל באבקת מרק עוף ולסגור את סיר הלחץ.
5
לאחר שעה, לפתוח בזהירות את הסיר, ולתבל בשאר תבלינים.
6
לטחון את הכל ביחד למרקם חלק וסמיך.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים