אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

376
צפיות

מאפה גבינות זיתים ועגבניה

המתכון של
מאפה גבינות זיתים ועגבניה

יאמי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בצק
  • 4 כוסות קמח
  • 1.5כוסות מיים פושרים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף שמרים יבשים
  • קורט מלח
  • לללוש הכל יחד ולתת מנוחה 15-20 דקות
  • מילוי
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת
  • 100 גרם גבינת חמד
  • 100 גרם גבינה צפתית
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • לערבב הכל ביחד
  • ולהוסיף
  • זיתים פרוסים
אופן ההכנה
  • 0

    את הבצק לאחר ההתפחה.


  • 1

    מחלקים ל3.


  • 2

    מרדדים לעיגול.


  • 3

    מסמנים עיגול פנימי בלי לחתוך את נקודת החיבור לעיגול החיצוני.


  • 4

    בעיגול הפנימי לחתוך משולשים.


  • 5

    במעגל החיצוני מפזרים מהמילוי.


  • 6

    ואז את המשולשים למשוך החוצה לעיגול החיצוני.


  • 7

    שמים פרוסת עגבניה במקום שאין בצק.


  • 8

    למרוח ביצה.


  • 9

    180 מעלות.


  • 10

    בערך 20 דקות.


  • 11

    .


  • 12

    .


  • 13

    .


0

את הבצק לאחר ההתפחה.


1

מחלקים ל3.


2

מרדדים לעיגול.


3

מסמנים עיגול פנימי בלי לחתוך את נקודת החיבור לעיגול החיצוני.


4

בעיגול הפנימי לחתוך משולשים.


5

במעגל החיצוני מפזרים מהמילוי.


6

ואז את המשולשים למשוך החוצה לעיגול החיצוני.


7

שמים פרוסת עגבניה במקום שאין בצק.


8

למרוח ביצה.


9

180 מעלות.


10

בערך 20 דקות.


11

.


12

.


13

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים