אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

708
צפיות

חיתוכיות פיצוחים בקרמל

המתכון של
חיתוכיות פיצוחים בקרמל

מתכון של אתי משה חביב מושלם

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לתחתית הבצק-
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 חלמונים
  • 300 גרם קמח מנופה
  • לפיצוחים-
  • 50 גרם פקאן טבעי קצוץ גס
  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • 50 גרם שקד טבעי קצוץ גס
  • 50 גרם בוטנים טבעיים קצוצים דק
  • לקרמל-
  • 1/2 כוס סוכר+ כף
  • 30 גרם חמאה
  • 120 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 0

    במיקסר עם וו גיטרה - קוביות חמאה , אבקת סוכר וסוכר וניל למרקם משחתי..


  • 1

    להוסיף חלמונים וקמח מנופה עד לאיחוד. להכין כדור ולקרר במקרר חצי שעה.


  • 2

    קוצצים גס את כל הפיצוחים ומניחים בצד.


  • 3

    פותחים את הבצק לתבנית פאי מחוררים עם מזלג ומכניסים לאפות 20 דקות בתנור שחומם מראש על 180•.


  • 4

    אחרי שמוציאים את התחתית מהתנור שמים אותה לבתקרר ומתחילים בהכנת הקרמל .


  • 5

    ממיסים חמאה וסוכר בקלחת עד שהתערובת הופכת לצבע חום לא לעזוב את הסיר ולערבב כל 10 שניות שלא ישרף.


  • 6

    מחממים במיקרו את השמנת המתוקה שתהיה חמה מאוד .


  • 7

    מנמיכים את האש ( אם התערובת של הסוכר והחמאה הפכה חומה והסוכר נמס) ושופכים את השמנת המתוקה בזרם דק תוך כדי ערבוב!! אל הקלחת..


  • 8

    לאחר ערבוב של 10 שניות שכל השמנת המתוקה נטמעה, נכניס את הפיצוחים ונערבב , להוריד מהאש..


  • 9

    לשפוך את הקרמל על התבנית ולכניס לאפיה ל4 דקות.


  • 10

    לצנן לחתוך לריבועים, בתאבון.


0

במיקסר עם וו גיטרה - קוביות חמאה , אבקת סוכר וסוכר וניל למרקם משחתי..


1

להוסיף חלמונים וקמח מנופה עד לאיחוד. להכין כדור ולקרר במקרר חצי שעה.


2

קוצצים גס את כל הפיצוחים ומניחים בצד.


3

פותחים את הבצק לתבנית פאי מחוררים עם מזלג ומכניסים לאפות 20 דקות בתנור שחומם מראש על 180•.


4

אחרי שמוציאים את התחתית מהתנור שמים אותה לבתקרר ומתחילים בהכנת הקרמל .


5

ממיסים חמאה וסוכר בקלחת עד שהתערובת הופכת לצבע חום לא לעזוב את הסיר ולערבב כל 10 שניות שלא ישרף.


6

מחממים במיקרו את השמנת המתוקה שתהיה חמה מאוד .


7

מנמיכים את האש ( אם התערובת של הסוכר והחמאה הפכה חומה והסוכר נמס) ושופכים את השמנת המתוקה בזרם דק תוך כדי ערבוב!! אל הקלחת..


8

לאחר ערבוב של 10 שניות שכל השמנת המתוקה נטמעה, נכניס את הפיצוחים ונערבב , להוריד מהאש..


9

לשפוך את הקרמל על התבנית ולכניס לאפיה ל4 דקות.


10

לצנן לחתוך לריבועים, בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים