ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר עם 2 כפות שמן.
-
2
מטגנים את הבצל.
-
3
להזהבה קלה.
-
4
מוסיפים את העגבניות.
-
5
מערבבים כ5 דקות.
-
6
מתבלים ב...
-
7
2 כפות אבקת מרק.
-
8
חצי כף חוואיג.
-
9
מערבבים ומוסיפים.
-
10
את העוף.
-
11
ו את הגזר.
-
12
ו2 ליטר מים.
-
13
מבשלים ...
-
14
כ30/40 דקות.
1
בסיר עם 2 כפות שמן.
2
מטגנים את הבצל.
3
להזהבה קלה.
4
מוסיפים את העגבניות.
5
מערבבים כ5 דקות.
6
מתבלים ב...
7
2 כפות אבקת מרק.
8
חצי כף חוואיג.
9
מערבבים ומוסיפים.
10
את העוף.
11
ו את הגזר.
12
ו2 ליטר מים.
13
מבשלים ...
14
כ30/40 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים