אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,225
צפיות

חיתוכיות ריבה ופירורים

המתכון של
חיתוכיות ריבה ופירורים

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הכנת הבצק לתחתית...
  • בקערה שמים..
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1.סוכר וניל
  • כף סוכר
  • 1 ביצה
  • חצי כוס שמן
  • 2-4 כפות מים
  • ללוש הכל יחד
  • לשטח ולהדק בתבנית
  • 170 מעלות
  • כ12 דקות
  • כוס ריבה למריחה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הקראמבל...


  • 2

    בקערה שמים....


  • 3

    3/4 כוס קמח.


  • 4

    חצי כוס אגוזי מלך טחונים.


  • 5

    2 כפות סוכר.


  • 6

    רבע כוס שמן.


  • 7

    לערבב יחד.


  • 8

    ליצור פירורים.


  • 9

    לאחר 12 דקות מוציאים.


  • 10

    את התחתית מהתנור.


  • 11

    לא לכבות תנור.


  • 12

    לצנן את הבצק.


  • 13

    למרוח את הריבה.


  • 14

    ומעל לפזר את הקראמבל.


  • 15

    ולהחזיק לתנור.


  • 16

    ל22/25 דקות.


  • 17

    מצננים וחותכים לריבועים.


1

הכנת הקראמבל...


2

בקערה שמים....


3

3/4 כוס קמח.


4

חצי כוס אגוזי מלך טחונים.


5

2 כפות סוכר.


6

רבע כוס שמן.


7

לערבב יחד.


8

ליצור פירורים.


9

לאחר 12 דקות מוציאים.


10

את התחתית מהתנור.


11

לא לכבות תנור.


12

לצנן את הבצק.


13

למרוח את הריבה.


14

ומעל לפזר את הקראמבל.


15

ולהחזיק לתנור.


16

ל22/25 דקות.


17

מצננים וחותכים לריבועים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים