ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ליצור כדורים (15 גרם).
-
2
לפתוח כל כדור.
-
3
לשים מהמלית.
-
4
לקפל את הצדדים.
-
5
כלפי פנים.
-
6
ולגלגל כרולדה.
-
7
כך מכינים.
-
8
180 מעלות.
-
9
25/30 מעלות.
-
10
כשמתקררים.
-
11
לבזוק אבקת סוכר.
1
ליצור כדורים (15 גרם).
2
לפתוח כל כדור.
3
לשים מהמלית.
4
לקפל את הצדדים.
5
כלפי פנים.
6
ולגלגל כרולדה.
7
כך מכינים.
8
180 מעלות.
9
25/30 מעלות.
10
כשמתקררים.
11
לבזוק אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים