כוס קמח 70% מלא מנופה (אפשר להשתמש גם בקמח לבן רגיל)
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 ביצים
ממרח שוקולד וסוכריות לקישוט עוגה
אופן ההכנה
1
לאחר שמוזגים את כל המרכיבים לקערה מערבבים מעט, לאחר מכן מעבירים לבלנדר. מערבלים לבלילה אחידה..
2
מחממים מחבת לקרפ עם מעט שמן. .
3
מוזגים את הבלילה עד שהיא מכסה את כל המחבת. .
4
כשצד אחד נעשה בעזרת פלטה מרימים בעדינות והופכים את הבלילה לצד השני של המחבת . כשנעשה מורחים שכבת ממרח שוקולד באמצעות פלטה. ומקשטים בסוכריות. מקפלים לצורת משולש. .
5
בתאבון!.
1
לאחר שמוזגים את כל המרכיבים לקערה מערבבים מעט, לאחר מכן מעבירים לבלנדר. מערבלים לבלילה אחידה..
2
מחממים מחבת לקרפ עם מעט שמן. .
3
מוזגים את הבלילה עד שהיא מכסה את כל המחבת. .
4
כשצד אחד נעשה בעזרת פלטה מרימים בעדינות והופכים את הבלילה לצד השני של המחבת . כשנעשה מורחים שכבת ממרח שוקולד באמצעות פלטה. ומקשטים בסוכריות. מקפלים לצורת משולש. .