ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
על בן מארי מימיסים את השוקולד ושאר המרכיבים.
-
2
למעט האגוזים. מורידים מהגז. מוסיםיפים את האגוזים הקלויים..
-
3
מוסיפים ליקר שוקולד. ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית אינגלש מרופדת. .
-
4
ומקפאים מעל 2 שעות. מוצאים ופורסים. מאד טעים .
-
5
חתכתי לקוביות קטנות ולמקררר טעים מאד .
1
על בן מארי מימיסים את השוקולד ושאר המרכיבים.
2
למעט האגוזים. מורידים מהגז. מוסיםיפים את האגוזים הקלויים..
3
מוסיפים ליקר שוקולד. ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית אינגלש מרופדת. .
4
ומקפאים מעל 2 שעות. מוצאים ופורסים. מאד טעים .
5
חתכתי לקוביות קטנות ולמקררר טעים מאד .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים