1) מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת רכה מאוד אפילו עד נוזלית.
3
2) מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית וניל ומקפלים עד לאיחוד מוסיפים את הפאקנים ושוב מערבבים ומעבירים קופסא אטומה ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות אבל מומלץ לילה שלם.
4
צורת ההגשה .
5
עם עוגת תפוחים חמה.
6
או סופלה שוקולד.
1
.
2
1) מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת רכה מאוד אפילו עד נוזלית.
3
2) מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית וניל ומקפלים עד לאיחוד מוסיפים את הפאקנים ושוב מערבבים ומעבירים קופסא אטומה ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות אבל מומלץ לילה שלם.