ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מבשלים במים את התפו"א עד להתרככות.
-
2
2) מסננים אותם וחותכים את התפו"א לארבע רבעים.
-
3
3)במחבת מחממים רבע כוס שמן ומטגנים מצד לצד עד להזהבה.
-
4
4)מניחים על נייר אפיה ומפזרים תבלין פילדלפיה ומלח לפי הטעם.
1
1) מבשלים במים את התפו"א עד להתרככות.
2
2) מסננים אותם וחותכים את התפו"א לארבע רבעים.
3
3)במחבת מחממים רבע כוס שמן ומטגנים מצד לצד עד להזהבה.
4
4)מניחים על נייר אפיה ומפזרים תבלין פילדלפיה ומלח לפי הטעם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים