ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
שרוול וחצי ביסקוויטים פתיבר (375 גרם)
-
אני עירבבתי טעם וניל וטעם כרמל
-
2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)
-
250 מ"ל שמנת מתוקה או צימחית לפרווה
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הביסקוויטים לפורר ביד לתוך קערה ..
-
2
על הגז בסיר קטן נרתיח את השוקולדים..שמנת מתוקה..סוכר ומחמאה עד להמסה ! להבה נמוכה ולערבב כל הזמן עם כף עץ ! .
-
3
למזוג על הביסקוויטים לערבב היטב .
-
4
הכמות מספיקה ל 2 "נקניניקים" .
-
5
חלק מהכמות להניח על בקצה נייר אפייה לגלגל ולהדק היטב .
-
6
לקחת נייר כסף לגלגל בתוכו את הנקניק העטוף בנייר להדק בצדדים כמו "סוכריה" .
-
7
להכניס להקפאה לכ 3 שעות .
-
8
לפרוס פרוסות ..
-
9
ניתן לשמור במקפיא או במקרר.
-
10
ניתן לעטר בקוקוס מי שרוצה .
-
11
ליפני ההקפאה ..בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
1
את הביסקוויטים לפורר ביד לתוך קערה ..
2
על הגז בסיר קטן נרתיח את השוקולדים..שמנת מתוקה..סוכר ומחמאה עד להמסה ! להבה נמוכה ולערבב כל הזמן עם כף עץ ! .
3
למזוג על הביסקוויטים לערבב היטב .
4
הכמות מספיקה ל 2 "נקניניקים" .
5
חלק מהכמות להניח על בקצה נייר אפייה לגלגל ולהדק היטב .
6
לקחת נייר כסף לגלגל בתוכו את הנקניק העטוף בנייר להדק בצדדים כמו "סוכריה" .
7
להכניס להקפאה לכ 3 שעות .
8
לפרוס פרוסות ..
9
ניתן לשמור במקפיא או במקרר.
10
ניתן לעטר בקוקוס מי שרוצה .
11
ליפני ההקפאה ..בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים