ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
12 קינוחי כוסות מאת אילנית בניזרי
-
שרוול ביסקוויטים וניל טחון
-
שרוול ביסקוויטים שוקולד טחון
-
-
-
-
-
לקרם לבן:250 גרם גבינה לבנה
-
לקרם חום:ממרח מו שוקולד וגבינה של טרה (200 גרם)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת בסיס ביסקוויטים: .
-
2
בקערה אחת נניח את הביסקוויטים הוניל יחד עם 50 גרם חמאה ונמיס במיקרו כ 30 שניות נערבב ונניח בצד.
-
3
בקערה שנייה נניח את הביסקווטים שוקולד יחד עם 50 גרם חמאה נמיס במיקרו נערבב ונניח בצד..
-
4
להכנת הקרם : .
-
5
ראשית נקציף את השמנת מתוקה עם האינסנט פודינג והאבקת סוכר לקצף נוקשה ...נחלק את הקרם לשתי קערות ..
-
6
בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה נערבל לאיחוד ונכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ..
-
7
בקערה שניה נוסיף לקרם את הגבינה החומה נערבל לאיחוד ונעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב ..
-
8
להרכבת הכוסות : .
-
9
6 כוסות נתחיל במזיגת 2 כפיות ביסקוויטים הוניל ..נזלף קרם חום...נוסיף 2 כפיות ביסקוויט חום ועכשיו זילוף קרם לבן ..
-
10
6 כוסות נשים 2 כפיות ביסקוויט חום מעל זילוף קרם לבן ..2 כפיות ביסקוויט וניל ונסיים בזילוף קרם חום.
-
11
נזגג ריבת חלב (שחיממתי מעט במיקרו) ונפזר אגוזים קצוצים .
-
12
ניתן להקפיא עטוף בניילון נצמד ..
1
להכנת בסיס ביסקוויטים: .
2
בקערה אחת נניח את הביסקוויטים הוניל יחד עם 50 גרם חמאה ונמיס במיקרו כ 30 שניות נערבב ונניח בצד.
3
בקערה שנייה נניח את הביסקווטים שוקולד יחד עם 50 גרם חמאה נמיס במיקרו נערבב ונניח בצד..
4
להכנת הקרם : .
5
ראשית נקציף את השמנת מתוקה עם האינסנט פודינג והאבקת סוכר לקצף נוקשה ...נחלק את הקרם לשתי קערות ..
6
בקערה אחת נוסיף את הגבינה הלבנה נערבל לאיחוד ונכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ..
7
בקערה שניה נוסיף לקרם את הגבינה החומה נערבל לאיחוד ונעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב ..
8
להרכבת הכוסות : .
9
6 כוסות נתחיל במזיגת 2 כפיות ביסקוויטים הוניל ..נזלף קרם חום...נוסיף 2 כפיות ביסקוויט חום ועכשיו זילוף קרם לבן ..
10
6 כוסות נשים 2 כפיות ביסקוויט חום מעל זילוף קרם לבן ..2 כפיות ביסקוויט וניל ונסיים בזילוף קרם חום.
11
נזגג ריבת חלב (שחיממתי מעט במיקרו) ונפזר אגוזים קצוצים .
12
ניתן להקפיא עטוף בניילון נצמד ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים