1 קילוגרם קמח. 1 כף מלח. 1 ביצה. חצי כוס שמן [כוס ח'דפ]. כוסות מים פושרים. שתי כפות שמרים יבשים . אפשרויות שונות לתוספות על הפוקצ'ה- 1. פלפלים אדומים מטוגנים עם גבינה בולגרית 2. בצל מטוגן 3. חציל מטוגן 4. סומסום
אופן ההכנה
1
ללוש לבצק רך ועדין להניח לתפיחה לאחר התפיחה יש לחלק את הבצק ל 6 חלקים כל חלק לרדד בעזרת הידיים ושמן זית לעיגול או אליפסה בגודל 20 ס'מ לאפות בתנור בחום 180 במשך כ-12 דקות..
1
ללוש לבצק רך ועדין להניח לתפיחה לאחר התפיחה יש לחלק את הבצק ל 6 חלקים כל חלק לרדד בעזרת הידיים ושמן זית לעיגול או אליפסה בגודל 20 ס'מ לאפות בתנור בחום 180 במשך כ-12 דקות..