את הביצים המלח והסוכר והסוכר הוניל לשים במיקסר עד שתפוח..
2
לאחר מכן להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את החלב והשמן עד שנבלע להוסיף את הקמח והאבקת אפייה עד לתערובת חלקה ואזלרחת 2 כלים שנם שוומם בגודלים למשל כוסות ארוכות ולחלק את התערובות בינהם שווה בשווה ואזכוס אחת לשמורבצדוכוס שנייה לשים בקערה להוסיף קקאו ולערבב עם לקקן עד שהכל נבלע..
3
לקחת תבנית עם חור מספר24 לשמן ולהחזיק ביד אחת את הכוס החומה וביד שנייה את הכוס הלבנה ולשפוך.
4
כך ששני התערובת יתנגשו אבל לא יתערבבו ביניהם.על כל חלק אפשר לשים שוקולד ..למשלבתערובת החומה לשים קוביות שוקולד לבן וההפך..
5
לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ולאפות ב35 דקות עד 40 דקות או לבדוק עם קיסם ברגע שיוצא יבש זה מוכן כל אחת וקצב התנור שלה. .
6
בהצלחה❤.
1
את הביצים המלח והסוכר והסוכר הוניל לשים במיקסר עד שתפוח..
2
לאחר מכן להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את החלב והשמן עד שנבלע להוסיף את הקמח והאבקת אפייה עד לתערובת חלקה ואזלרחת 2 כלים שנם שוומם בגודלים למשל כוסות ארוכות ולחלק את התערובות בינהם שווה בשווה ואזכוס אחת לשמורבצדוכוס שנייה לשים בקערה להוסיף קקאו ולערבב עם לקקן עד שהכל נבלע..
3
לקחת תבנית עם חור מספר24 לשמן ולהחזיק ביד אחת את הכוס החומה וביד שנייה את הכוס הלבנה ולשפוך.
4
כך ששני התערובת יתנגשו אבל לא יתערבבו ביניהם.על כל חלק אפשר לשים שוקולד ..למשלבתערובת החומה לשים קוביות שוקולד לבן וההפך..
5
לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ולאפות ב35 דקות עד 40 דקות או לבדוק עם קיסם ברגע שיוצא יבש זה מוכן כל אחת וקצב התנור שלה. .